FamilyEngagement
FCBEscolaMethodology
De FC Barcelona Camps & Clinics zijn de enige officiële voetbalkampen van de Spaanse topclub. Het maakt niet uit of je een jongen, een meisje, een speler of een keeper bent: iedereen met de leeftijd van zes tot en met zestien jaar mag meedoen.
De voetbalkampen worden verzorgd door trainers uit Barcelona. Zij leren de deelnemers de ‘Barça-manier’ van voetballen. Elke week laat FC Barcelona creatief en aanvallend voetbal zien, dus het is niet zo gek dat dit ook bij de voetbalkampen belangrijk is. Ook wordt er aandacht gegeven aan persoonlijke waarden als respect, werklust, bescheidenheid, samenwerken en de wil om te leren. Het creatieve, aanvallende voetbal wordt samen met de persoonlijke waarden gezien als de bouwstenen van het ‘Barça DNA.’

FCB Escola Holland organiseert zowel driedaagse voetbalkampen als eendaagse voetbalclinics. Het programma van de driedaagse clinic is elke dag als volgt:

09.30 Verzamelen deelnemers
09.45 Officiële opening (alleen de eerste dag)
10.00 – 12.00 Training
12.00 – 13.00 Lunch
13.00 – 14.00 Quiz/theorieles/video/vrij spelen
14.00 – 16.00 Training
16.00 Einde dag

Op de laatste dag vindt om 16.00 uur een prijsuitreiking plaats. Hierbij ontvangen alle deelnemers het officiële FC Barcelona certificaat. Ook maken de deelnemers kans op een shirt, foto of poster, gesigneerd door de echte FC Barcelona spelers. De deelnemers kunnen dit winnen door beste speler, beste persoonlijkheid en/of meest sociale deelnemer te worden. 

Voor de ééndaagse clinic geldt onderstaand programma:

09.30 Verzamelen deelnemers
09.45 Officiële opening
10.00 – 12.00 Training
12.00 – 13.00 Lunch
13.00 – 15.00 Training
15.00 Prijsuitreiking en einde dag

Tijdens de prijsuitreiking ontvangen alle deelnemers een officieel FC Barcelona certificaat. De deelnemer met de beste persoonlijkheid ontvangt een FC Barcelona shirt, gesigneerd door spelers van FC Barcelona.

Als jij de Barça-manier van voetballen begrijpt en laat zien, maak je ook nog eens kans om uitgenodigd te worden voor een training in Barcelona. Wie wil dat nou niet?
//]]>