Win nu een verzorgd weekend inclusief een wedstrijd van FC Barcelona

In samenwerking met De Telegraaf geeft FCBEscola Holland een verzorgd weekend inclusief entreekaarten voor de wedstrijd van FC Barcelona weg aan een deelnemer van het FCBescola Soccer Camp deze zomer. De prijs is voor twee personen. Schrijf je snel in en wie weet word je niet alleen getraind door trainers van FC Barcelona, maar zit je binnenkort ook op de tribune van je favorieten club!
http://fcbarcelonacamps.nl/inschrijven/

http://www.telegraaf.nl/telesport/28481607/__Maak_kans_op_reis_naar_FC_Barcelona__.html

10 Comments

 1. Brinkmann schreef:

  Als ik een dergelijke reis met mijn zoon zou kunnen maken, komt voor zowel mijn zoon als voor mij een jongensdroom in vervulling!

 2. Wilbert bakker schreef:

  Ik zou het heel leuk vinden om mee te maken

 3. Andréa Rijswijk schreef:

  Wow, zou een superbeleving zijn voor onze zoon die net 10 jaar is geworden. Hij is groot fan!

 4. S. Goeptar schreef:

  Voor mij zou het een belevenis zijn om een wedstrijd Barcelona te bezoeken

 5. Richard Nagel schreef:

  Het zou fantastisch zijn om deze voetbalreis mee te kunnen maken, met mijn vriendin, ik ben enorm fan van Barca, en mijn vriendin enorme fan van Johan Cruijf en Lionel Messi, het zou echt een fantastisch reis zijn, als wij de verrichtingen van Messi, Neymar en Suarez, en de rest van Barca, zouden kunnen zien. Groetjes, Richard en Metina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 11 =

//]]>