Volgende Camp & Clinics van FCBEscola/Barca Academy tijdens meivakantie 2019

Afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt. Alles om de kwaliteit en de service te verbeteren. Verder is er veel contact geweest met voetbalverenigingen die graag met FCB Escola Holland willen samenwerken. Allereerst voor de meivakantie 2019. In de week van 29 april t/m 3 mei 2019 zullen diverse accommodaties in Nederland veranderen in een heus FC Barcelona accommodatie.

Wij verwachten in november 2018 bekend te kunnen maken welke verenigingen zich gastheer mogen noemen van het enig officiƫle voetbalkamp of de voetbalclinic van FC Barcelona. Uiteraard zullen ook dan weer de trainers en de coƶrdinator van FC Barcelona overkomen vanuit Spanje om de filosofie en trainingswijze van de Spaanse topclub over te brengen op de Nederlandse talenten.

Via info@fcbarcelonacamps.nl kun je alvast een voorkeur doorgeven voor een regio in Nederland. Er kan worden gekozen uit;

– Noord Nederland – (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord Holland, Flevoland (behalve gemeente Zeewolde), Gelderland (alleen gemeente Hattem), Utrecht (alleen gemeente Eemnes)
– Midden Nederland – Zuid Holland, Utrecht (behalve Gemeente Eemnes en Loosdrecht), Noord Brabant (behalve Werkendam en Woudrichem), Flevoland (alleen Zeewolde), Gelderland (noordelijke deel van de gemeenten)
– Zuid Nederland – Zeeland, Limburg, Noord Brabant (behalve Werkendam, Woudrichem, Sleeuwijk en Nieuwendijk), Gelderland (zuidelijke deel gemeenten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

//]]>