Camp & Clinics van FCBEscola/Barca Academy tijdens meivakantie 2019

Afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt. Alles om de kwaliteit en de service te verbeteren. Verder is er veel contact geweest met voetbalverenigingen die graag met FCB Escola Holland willen samenwerken. Allereerst voor de meivakantie 2019.

Na het grote succes van afgelopen jaar in Huizen, bij HSV De Zuidvogels, hebben HSV De Zuidvogels en FCB Escola Holland het voornemen een nieuw 3-daags voetbalkamp van FC Barcelona in Huizen te organiseren.
De datum voor dit 3-daagse Voetbalkamp is 24 t/m 26 april. Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de voorinschrijvingen op onze site.

Op 29 april geven de trainers van FC Barcelona een clinic in Delft bij voetbalvereniging vv SEP, 30 april kan er onder hun leiding worden getraind in IJmuiden bij IJ.V.V. Stormvogels en van 1 t/m 3 mei 2019 verandert het complex van vv NSVV in Numansdorp in een heus FC Barcelona accommodatie.

Meld je nu aan via de voorinschrijving voor één van de FC Barcelona 1-daagse clinics of 3-daags voetbalkamp via deze link http://fcbarcelonacamps.nl/inschrijven/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − twee =

//]]>