Inschrijvingen zijn gestart!

Vanaf dinsdag 02 februari zijn de inschrijvingen gestart voor de FC Barcelona Camps. Voorlopig zal er één voetbalkamp worden georganiseerd in Barcelona (Spanje) en twee in Nederland.

Het FC Barcelona Camp in Barcelona (op het terrein van FC Barcelona) vindt plaats van 03 t/m 05 mei 2016. Deelnemers komen op maandag 02 mei 2016 aan, verblijven 4 nachten in hotel Don Angel in Santa Susanna en worden dagelijks van hotel naar het veld en vice versa gebracht met transport van FC Barcelona Camps. Voor meer informatie zie de pagina data.

De twee FC Barcelona Camps in Nederland vinden plaats van 18 t/m 22 juli en 25 t/m 29 juli 2016 op het Sportpark van voetbalvereniging OFC in Oostzaan. Deelnemers trainen vijf dagen onder leiding van de trainers van FC Barcelona volgens de Barca methode. Voor meer informatie kijk je op de pagina inschrijven.

4 Comments

 1. Johnny Eilyo schreef:

  Ik wil graag mijn zoon inschrijven voor jeugdopleiding

  • Maikel Schats schreef:

   Goedendag,

   U kunt uw zoon inschrijven voor het voetbalkamp. Tijdens het FCBESCOLA voetbalkamp worden de spelers bekeken door trainers en de coördinator van FC Barcelona. Indien zij talent ontdekken worden de deelnemers benaderd voor de voetbalschool.

 2. Dennis schreef:

  Ik wil graag mijn zoon laten testen hij was kampioen van België en hij is 10 jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =

//]]>