HSV De Zuidvogels biedt toplocatie voor Barça-voetbal

HSV De Zuidvogels

Nog twee maanden en dan wordt er op sportpark De Wolfskamer bij HSV De Zuidvogels afgetrapt voor een echt Barça-voetbalfeest. Van 2 tot en met 4 mei vindt in Huizen het FCB Escola voetbalkamp plaats. Met nog twee maanden te gaan is het tijd voor wat meer informatie over de organiserende club.

HSV De Zuidvogels, de grootste club van Huizen, werd in 1928 opgericht door een groep jongelui, die de club toen nog Zuidvogels noemde. Pas in 1952 ontstond de naam zoals wij die nu kennen. Anno 2018 speelt de eerste selectie in de Hoofdklasse B, waarin het momenteel de veertiende plek bezet. Naast het vlaggenschip zijn er elke week nog zo’n zeventig andere teams die in het groen-rood voetballen.

Op het sportpark heeft de club maar liefst zes voetbalvelden tot zijn beschikking, waarvan er drie kunstgras zijn. Het hoofdveld (kunstgras) beschikt over een tribune. Hiermee voldoet De Zuidvogels aan de richtlijnen van FCBEscola, want een club heeft twee kunstgrasvelden nodig om het voetbalkamp te organiseren. Naast de velden heeft de club uit Huizen ook andere goede faciliteiten. HSV De Zuidvogels heeft twintig kleedkamers op het sportpark, een ruime kantine en de parkeerplaats biedt ruimte voor 250 auto’s. Uiteraard zijn deze en andere faciliteiten allemaal beschikbaar tijdens het voetbalkamp.

HSV De Zuidvogels is te vinden op onderstaand adres:
HSV De Zuidvogels
Sportpark De Wolfskamer
Bestevaer 3
1271 XZ Huizen

Meer weten over deze club? Ga dan naar www.hsvdezuidvogels.nl.

Bron: www.hsvdezuidvogels.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + veertien =

//]]>