FCB Escola voetbalkamp 2 t/m 4 mei bij HSV De Zuidvogels (Huizen)

De trainers van FC Barcelona komen 2 t/m 4 mei naar voetbalvereniging HSV De Zuidvogels in Huizen. Daar organiseert FC Barcelona hun voetbalkamp FCB Escola voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar.

3-Daags FCB Escola Voetbalkamp

De Barcelona Voetbalkampen zijn een unieke ervaring voor jeugdvoetballers van 6 t/m 16 jaar. Tijdens het FCB Escola Voetbalkamp krijgen de voetballers 3 dagen training van officiële Spaanse Barcelona trainers, aangevuld met Nederlandse trainers die de opleiding van FCB Escola hebben gevolgd, volgens de succesvolle Barcelona Methodology. De trainingen staan onder toezicht van de coördinator van FC Barcelona. Hij zal samen met de trainers er op toezien of spelers talentvol genoeg zijn voor FC Barcelona.

De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits de leeftijd en het niveau van voetballen gelijkwaardig is.

Tijdens de FCB Escola Voetbalkampen selecteren de Spaanse trainers aan het eind van de 3 dagen één speler die een uitnodiging ontvangt voor een weekend Barcelona. De speler gaat daar als gast van FCB Escola onder leiding van de trainer van FC Barcelona trainen op het veld naast het FC Barcelona stadion Nou Camp en mag een kijkje nemen in het stadion en de kleedkamer van o.a. Messi, Suarez, Iniesta en Cillessen.

 

 

4 Comments

 1. Rudolfo Vrolijk schreef:

  Goeie morgen mijn zoon Shevon Vrolijk zal op 15 mei, 6 jaar worden .. mag hij inschrijven voor de camp in mei 2018??

 2. A.Kolijn schreef:

  Goedemiddag,
  een vraag aan u, mijn 2 kleinzoons willen graag een voetbalkamp bij jullie doen.
  zijn er nog meer datums voor de 3 daagse voetbalkamp.
  ik heb een week of 4 al eens een mail gestuurd maar nooit geen bericht op gekregen.
  nu probeer ik het zo te doen.

  A.kolijn

  • Maikel Schats schreef:

   Goedendag,

   Excuses dat de mail niet eerder is aangekomen. Wij hebben via de mail gereageerd. Voorlopig zijn de 3 dagen in Huizen van 2 t/m 4 mei a.s. enige 3 dagen waarop FC Barcelona een voetbalkamp organiseert.

   Met vriendelijke groet en een fijn weekend,

   Team FCBescola Holland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + een =

//]]>