FCB ESCOLA KOMT NAAR JE TOE!

Vanaf de meivakantie 2018 komen de trainers van FC Barcelona naar je toe! De voetbalkampen en clinics van FC Barcelona, FCB Escola Soccer Camps & Clinics, worden in Nederland georganiseerd door FC Barcelona en het Nederlandse bedrijf My Goal. Laatstgenoemde heeft de afgelopen jaren de markt verkend en geluisterd naar de reacties en vragen van de deelnemers en ouders. Met deze informatie is zij richting Barcelona gereisd en heeft men ideeën voorgelegd aan de directie van FCB Escola Internationaal. 

Meerdere deelnemers en hun ouders vroegen of de voetbalkampen en/of clinics van FC Barcelona ook bij hen in de buurt konden worden georganiseerd, omdat men dan minder hoefde te reizen. En hier gaan FC Barcelona en My Goal gehoor aan geven. Vanaf de meivakantie 2018 gaat FCB Escola toeren door heel Nederland. De trainers van FC Barcelona komen graag bij jouw club een hele dag de lokale jeugd de geheimen van FC Barcelona aanleren. Dus wil jij getraind worden door trainers van FC Barcelona in jouw stad of zelfs bij jouw club? Meld dit bij de club, waarna zij per mail kunnen informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden verenigingen en/of gemeenten zich melden via ons e-mail adres; info@mygoal.nl of info@fcbarcelonacamps.nl.

Wij zien je graag tijdens een FC Barcelona clinic bij jouw in de buurt!

      

4 Comments

  1. Glasbergen schreef:

    Goedemorgen,

    Ik ben zeer geïnteresseerd en zou graag wat meer informatie willen ontvangen. Is het mogelijk dat u mij dat kan sturen?

  2. Rodney Viester schreef:

    Bij het inschrijven staat er datum + locatie. Er is nog geen locatie en datum bekend. Wat kan ik daar dan invullen, want ik wil niet dat het vol zit als ik later inschrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =

//]]>