FC Barcelona komt in mei vakantie (van 24 t/m 28 april 2017) weer naar Oostzaan

Na het succes van de FC Barcelona voetbalkampen in juli 2016 is My Goal met FC Barcelona overeengekomen in de mei vakantie terug te keren naar Oostzaan. Op het sportpark van OFC aan de Twiskeweg 6 zullen nog meer uitingen van FC Barcelona te zien zijn. Niet alleen zullen levensgrote afbeeldingen van Messi, Neymar, Suarez, Iniesta en Piqué te zien zijn, elftalfoto’s, het stadion Nou Camp en actiefoto’s zullen de deelnemers wanen in Barcelona.

Deelnemers kunnen kiezen voor één, twee, drie of vier dagen clinics van de trainers van FC Barcelona. Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich hiervoor opgeven via deze link. Elke dag wordt er een ander programma samengesteld door de trainers van FC Barcelona. Hierdoor leren de deelnemers elke dag iets anders, maar alles volgens de filosofie van FC Barcelona.

Alle deelnemers ontvangen op hun eerste dag een exclusief trainingstenue van Nike met FC Barcelona logo, een FC Barcelona drinkbidon, FC Barcelona rugzak, uitgebreide lunch, water en na afloop een certificaat voorzien van handtekeningen van o.a. de directeur van FCBEscola.

news_2017

 

2 Comments

  1. Tamara schreef:

    Beste mensen, ik had een vraag is het mogelijk om mijn zoon hiervoor aan te melden voor mei, hij is 30 november 18 geworden ik zie graag u reactie tegemoet

    Mvg T.Regouin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =

//]]>