Daverend succes in Huizen en Numansdorp

De FCB Escola Football clinic in Numansdorp en het FCB Escola Football camp in Huizen zijn een daverend succes gebleken. Ruim tweehonderd kinderen genoten vier dagen lang van onze Barça-trainingen.

Bij NSVV in Numansdorp was de clinic uitverkocht. De overenthousiaste 120 deelnemers vonden het een geweldige dag en velen lieten na afloop weten dat ze het jammer vonden dat het maar één dag was.

Dit was anders in Huizen. Bij HSV de Zuidvogels kregen onze deelnemers drie dagen lang training van onze Spaanse coaches. ,,Elke middag kwamen mijn kinderen positief terug en hadden ze veel geleerd”, aldus een tevreden voetbalvader. En dat was te zien. De kinderen stapten elke dag met een grote glimlach van het veld, trots op de geleerde vaardigheden. HSV de Zuidvogels was aangekleed met een hoop FC Barcelona uitingen, waardoor de deelnemers ook nog eens een echt Barça-gevoel kregen.

De komende weken zal bekend worden waar FCB Escola Holland in de zomervakantie neerstrijkt. Houd social media en de website in de gaten voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 10 =

//]]>