24 T/M 28 APRIL 2017 FCBESCOLA CLINICS IN NEDERLAND

Na het succes van de FCBESCOLA Soccer Camps in Barcelona en Oostzaan hebben FC Barcelona en My Goal besloten FCBESCOLA Clinics te organiseren tijdens de meivakantie van 24 t/m 28 april 2017, de locatie wordt later bekend gemaakt. Het uitverkozen sportpark wordt omgetoverd in een klein Nou Camp. Met uitingen van de bekende sterren van FC Barcelona, vuurwerk, confetti en natuurlijk de trainers van FC Barcelona zal ook deze week onvergetelijk worden voor alle deelnemers en ouders/verzorgers. Het voetbalkamp duurt vijf dagen achtereen van 10.00 uur tot 16.00 uur, voor de clinics kunnen deelnemers zich voor 1, 2, 3 of 4 dagen inschrijven. Ook de clinics duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Alle prijzen staan bij ‘inschrijven’ vermeld.

De voetbalkampen en clinics van FC Barcelona onderscheiden zich niet alleen door de uitstraling, begeleiding, service en kwaliteit van de trainers, FC Barcelona stelt ook hoge eisen aan de accommodatie. Zo is het complex veilig, zijn er voldoende kunstgrasvelden, voldoende kleedkamers en genoeg ruimte voor de lunch. De lunch is onbeperkt en gevarieerd. Divers beleg, melk, water, limonade, verschillende soorten brood, ei en yoghurt zorgen voor genoeg variatie. Maar nog belangrijker, anders dan bij de meeste voetbalkampen zullen de deelnemers worden getraind door trainers van FC Barcelona, dus geen clubtrainers of stagiaires en alle groepen hebben een begeleider. Alle dagen wordt er twee keer getraind, tijdens de voetbalkampen (5-daags) in juli duurt ook op woensdag de trainingsdag tot 16.00 uur.

FC Barcelona beschouwt hun voetbalkampen en clinics als een visitekaartje van de club. Daarom stellen zij deze hoge eisen en is de aanwezigheid van trainers en een coördinator van de club een voorwaarde.

De afgelopen maanden is er veel media, waaronder NOS Nieuws, NH Nieuws, De Telegraaf, Noord Hollandsch Dagblad, Rodi Media en het Jeugdjournaal, naar het FCBESCOLA Soccer Camp gekomen, allen waren zij lovend over de organisatie en de uitstraling.

Wil jij getraind worden door de trainers van FC Barcelona en een onvergetelijke week beleven? Schrijf je dan snel in via deze site. Tot dan!

NeymarJaimySammy
KeeperWeek2
Groep18_22_2016(2)
GroepPiqueWeek2
KeeperWeek2(2)

11 Comments

 1. Bea schreef:

  Hallo
  Wat zijn de kosten hier voor kan dat nergens vinden

  • Maikel Schats schreef:

   Staat bij inschrijvingen. Kosten zijn € 379,00 inclusief vijf dagen training van trainers van FC Barcelona, begeleider op de groep, trainingstenue van Nike met FC Barcelona logo, vijf dagen uitgebreide lunch, water tijdens trainingen, rugtas en bidon van FC Barcelona en een certificaat van FC Barcelona

  • Maikel Schats schreef:

   U kunt de bedragen en mogelijkheden teruglezen onder het kopje inschrijven

 2. Ras schreef:

  hallo,

  Welke periode wordt dit gegeven ?

 3. Belinda van de Pol schreef:

  Goedemorgen,
  Is de locatie van de clnics van 24t/m 28 april al bekend?
  Wij willen graag slaapgelegenheid gaan boeken in de buurt.

  Vriendelijke groet
  Belinda van de Pol

 4. Natas schreef:

  Worden er ook weer clinics in de zomervakantie georganiseerd en zijn de data al bekend (ivm boeken zomervakantie)?

  • Maikel Schats schreef:

   Jazeker, kijk op deze site onder inschrijven naar de mogelijkheid. Wij zijn bezig met de locaties. Naar alle waarschijnlijkheid zal van 2424 t/m 28 juli 2017 de locatie Oostzaan zijn.

 5. Carla schreef:

  Beste Maikel
  In februari hebben we onze zoon ingeschreven voor fcb kamp in juli 2017 in oostzaan.
  We hebben deze al betaald, maar nooit een bevestiging van inschrijving ontvangen.
  Ook zitten we te wachten op verdere informatie.
  We hebben al gebeld/gemaild maar daar wordt geen gehoor gegeven.
  Kun je ons helpen aub.
  Met vriendelijke groet
  Carla

  • Maikel Schats schreef:

   Beste Carla,
   Wij zijn in afwachting van het aantal aanmeldingen voor Oostzaan. Als het goed is ontvangen deelnemers na hun betaling automatisch een bevestiging. Wij zullen uiterlijk 10 juli een beslissing nemen over doorgang van Oostzaan.

   Met vriendelijke groet,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − veertien =

//]]>